Check out the Latest Articles:

Kanal 7 nya satsning ”livet på andra sidan” har precis haft premiär och jag blev nyfiken. Tidigare har jag ju skrivit en del om mina favoriter Birkan Tore och Terry Evanssom medverkar i ”det okända” som jag gärna följer.

I ”livet på andra sidan” är det 3 medium som samverkar, och jobbar med olika tekniker, en av dem är Vivi Linde, en stockholmstjej som säger sig alltid ha haft gåvan. Hon hade en stark upplevelse som barn, som hon blev livrädd för, och bad till gud varje natt för att slippa se eller känna något utanför det ”normala”. Grejen är att jag vet precis vad hon pratar om, så var det för mig med, en stark upplevelse som gjorde mig livrädd i mer än 20 år innan jag kunde acceptera det. Vivi säger  att  hon försökt ignorera andevärlden men till slut så gick det inte längre. Hon har istället utvecklat sim förmåga och jobbar som medium. Och nu är hon med i eget tv-program! Bra jobbat tycker jag, det gäller att följa sitt hjärta, samt bevaka sin gåva.

I morse gjordes även en intervju med Vivi på Nyhetsmorgon, och där hade de bland annat  tagit fram följande statisktik: …Enligt en Novusundersökning kan var femte svensk tänka sig att ta hjälp av ett medium och var fjärde menar att de har haft någon form av kontakt med andar

Detta tycker jag är väldigt intressant! Att hela 25% av Sveriges befolkning anses ha haft någon kontakt med andevärlden, och att var 5 kan tänka sig att ta hjälp av medium. Jag undrar hur siffrorna såg ut för 40 år sedan? Men det tyder på att vi vill och behöver Viv, Birkan och Co, eller hur?

Missade du avsnittet så kan du kolla på det i några dagar till på tv4 play. Kanske har vi här fått ett nytt tilskott på medium-stjärnhimlen :)  1. It‘s quiet in here! Why not leave a response?« Tillbaka till textkommentarer